20 mars 2009

Tøseaften


Vi hadde en veldig koselig kveld på kinoen i går! Jeg, Anna Maria, Mèlanie og Lene som dro. Filmen var så som så for å være ærlig, men jeg hadde ikke forventet annet enn noe lett underholdning heller. Bokene er så ufattelig mye bedre, filmen fanget kun handlingen, ikke essensen i hele historien. Som jo egentlig bare er en kvinne i 20 åra som søker jobb, blir kjæreste med redaktøren i bladet og overtrekker sine 12 kredittkort... Dog var skuespillerene ikke så verst og det var en del småvittige episoder. Men skal du ha deg en virkelig god latter så kjøp boka.
De serverte gode drinker da, utestedet retro i Odense som sto for serveringa. Fikk noen øl kupponger og lignende til senere bruk, tilbud på et spa opphold, men de virkelig store goodie bagene manglet. Får heller shoppe noe selv til sommeren, så det skulle komme noen kroner fra skatteetaten da, eller man kanskje bare betale ned sin egen MasterCard regning!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Synd at filmen ikke er den store höydaren...har gledet oss til å se den. Men etter å ha lest så MÅ vi jo på kino, vi "damene" her i huset jaffall:)

Anonym sa...

Det er så utrolig hvor forskjellig et ord kan bety på norsk og dansk:D Tøseaften = horekveld?? :P