30 desember 2008

God ROMjul

De siste dagene ha det blitt en god del rom og litt jul. Altså en god romjul! "Galskapen" startet andre juledag med et lite glass vin. Som før en visste bedre endte i en heftig vodka shootings seanse på Laugunen sammen med Oddny Iren. (Vi kan jo skylde på at det var utsolgt for Tequila...)

Uansett det var en fantastisk flott fest med masse kjent folk og god musikk. Scumbags spillte opp, etter samme oppskrift som alltid. Masse gode gamle slagers, som alltid rundes av med "Levva livet" før klininga starter ti over et med U2 sin nydelige "With or Without You," som avsluttnig. The same procedure as last year altså!
Verre var det at klokka ringte etter 3timer og pliktene kalte, dagvakt på somatisk avdeling var ikke akkurat noe høydare. Vakta var så travel at man ikke rakk å tenke at det var dagen derpå. Det ble ikke pause, men overtid den dagen, men da jeg kom jeg stupte frøkena fornøyd til køys. Våket etter en time temlig uthvilt. Vors hjemme her, veldig koselig! Formen ble fin, takket være minttu ("nytt" farlig godt) og store mengder rom. Havfiskesentret etterpå hvor Smugglers spilte, livlig, trur eg. Kan desverre ikke gi noe ytterligere detaljert referat fra denne kvelden. *kremt*
3 dag, opprydding, debriefing, A-vakt og tilslutt Trivial Pursuit spilling til langt på natt sammen med Ida, Stine, Elin & Ellen Marie. Skikkelig trivelig, artig å spille deluxe versjonen også! Føler seg riktignok temmelig stupid på enkelte spørsmål som man definitivt burde vite, eksempelvis atomnummer, amerikanske presidenter og ymse latinske navn. Har ikke gjort de store sprellene i dag, vært på jobb og soset rundt ellers. Noen som skal noe i morgen da forresten?!
Ellers må jeg gratulere Hilde og Geir så mye med den "lille" gutten!

5 kommentarer:

oddny iren sa...

hehhehehe..:) planer i kveld da? eller i mårrå kveld for den saks skyld?

Marie sa...

Vet ikkje helt! Litt løst på Hopen, men har ikkje fått med mæ at det va påmelding der da, å no va det vesst fullt. I morrå kveld e det jobb, men natta e jo lang. Koss plane ha du da?

oddny iren sa...

har meldt oss på 6. dags festa for ei stund tilbake. blir nok ei arti fæst ja, mykje folk og så går det an å ta med sæ alkohyl inn:) fine bilde forresten! sjekka kameraet mitt æ å i går, oppdaga bilde æ ikje vissta æ hadd tatt:/ HEHE...

Linn Renate sa...

Jaja, ingen som kan si vi ikke har vært effektive i jula:)

Marie sa...

Kanskje du sjir oss i kveld Oddny ;-)

Vi e jo såklart effektiv!