12 november 2008

Hjemme igjen

Da er vi hjemme fra storbyen igjen. Landa sent mandag kveld og var hjemme først ved to tida på natta på grunn av forsinkelser. Men turen har vært kjempefin så en skal ikke klage!

Lørdag var vi å spaserte i Nothing Hill og Portobello Road Marked. Kjøpte meg en fin fin lysestake i ”antikk” stil. Med tre armer i gullaktig farge. Etter å ha besøkt den fantastiske utstillinga Bodywords, (skriver mer om den senere) gikk vi oss litt bort i Knightsbridge området. Kun butikker med en prislapp veldig langt over min lommebok. Gucci, Prada, Pucci, Christian Dior, Prada, Armani, Alberta Ferretti, Nicole Fahri og så videre, men artig å se. Vi var på utkikk etter en vin butikk, men fant det ikke før vi fikk en taxi sjåfør til å kjøre oss til en. Vina var god hvertfall. Litt for god kanskje? For etter vi hadde spist relativt merkelig mat på ”Fakhreldine” en libanesisk (!) restaurant ble kvelden ganske ung for min del….

Søndagsmorgen skrudde vi på TVen og fant ut at et var Remembrance Day. Hvor dronninga og flere andre celebre gjester deltok i markeringa. Utgangspunktet for dagen er slutten på første verdenskrig, hvor våpenhvile ble inngått 11 november i 1918 ble. Det var flere parademarsjer og mye folk i sentrum. Utpå dagen tok vi turen til Covent Garden, som er en kjempeflott bydel. Shoppet litt igjen, før vi vente tilbake til hotellet. Etterpå ble det flere virkelig gooode Mojito på Hard Rock Cafe.

3 kommentarer:

Margit sa...

Ååå, så koselig!!! Håper dere ha kost dere masse :)

Marie sa...

Hadde det virkelig fint. Herlig å reise bort innimellom!

Linn Renate sa...

Må nesten le litt=) Ser for meg deg og Øyvinden sitter på den libanesiske, fancy sjappa å dytter uggen mat i dere, haha! Bra man har gode alternativer da, som Hard Rock;)