05 januar 2009

Kamper i Gaza by

Nå i kveld skjer det harde kamper i Gaza by , man har mørklagt hele Gaza, det hagler med bomber og granater. I følge Mads Gilbert lege fra Norwac har det i dag vært en voldsom pågang av sårede og drepte. Eldre, barn, kvinner, total dominans av sivile. Kl 16 var det 861 barn som er drept eller skade! Hvert 3 drept er barn eller kvinne. Sykehuset mangler mye, i kveld har de for eksempel ikke mer forbindingsmateriale, de forsøker å operere flere på samme stue, folk ligger på gulvet i gangen og man har ikke plass til alle.

Israel kaster ut flyveblader med beskjed om at folk må gjemme seg, siden de skal bombe, men hvor skal folk gjemme seg? Hva skjer de neste timene, når strømmen har gått,
mat og vannmangelen blir prekær, kloakksystemet bryter sammen? En står overfor en stor humanitær katastrofe. Det blir feil å sitte og diskutere skyldspørsmål i en slik situasjon. Verden må snarest legge et tungt internasjonalt press for å få begge partene til å skape en øyeblikkelig våpenhvile, for å stoppe denne galskapen…

4 kommentarer:

Tonebone sa...

Jaaaaaaa! Jeg er SÅ enig! Dette går ikke!

Anonym sa...

Ja heldigvis får en si. Islamistene dyrker djevelens profet Muhammed med å ofre sine barn og familier som skjold slik at de skal vinne verdensoppinionens hjerter, men de av oss som kan se vet at djevelen elsker å skape krig,uro, elendighet og redsel blant de som tilber han. Det er ikke det minste rart at Islamistene får som forjent. De kommer til det helvete det ber om. Istedet for å kjøpe mat og medisiner har de kjøpt våpen og bygd stillinger og tunneller. Muhammed var også en gammel kriger som drap over 700 barn og kvinner i en av hans mange hellige kriger. Ikke rart Israel må få beskytte seg når de bare driver med djevelskap. Håper Israel snart ser at det eneste som får hele dritten bort er atomvåpen.

Anonym sa...

For de som vil lese om mer om de små slagene før de store som også allerede er kommet til Norge så kan dere lese det her:

http://www.rights.no

Marie sa...

Det er vel ganske typisk for de som har veldig sterke meninger at de ikke tør å stå for de med navn/nick...

Når du "anonym" mener at atomvåpen er løsningen. Ja, så blir det for useriøst!